place an ad to find Commercial Agents Agent Directory
Edit/change your entry
Advertisements Agents


Box Number 26068

12/13/2019

Short Description*

Affiniteit met nagelcosmetica? Word distributeur/handelsagent voor E.MI!


Advertisement

E.MI is een Tsjechische fabrikant van professionele nagelcosmetica voor complete verzorging. Het assortiment zijn nagellakken, gellakken, gelverven, nageldecoraties en een complete uitrusting voor professionele nagelstudio's (basecoats, topcoats, vijlen, penselen, UV-lampen).

Naast de productie is E.MI gespecialiseerd in het organiseren van trainingen voor manicuristen op alle ervaringsniveaus - van elementaire nagelverzorging tot het meest complexe design met uitbundige decoraties

.E.MI wordt vertegenwoordigd in 30 landen. De basismissie is niet alleen de productie van hoogwaardige nagelcosmetica en -accessoires, maar vooral het aanbieden van kwalitatieve opleidingen en verdere ontwikkeling voor manicuristen, pedicuristen, instructeurs, ontwerpers en technologen op het hoogste niveau.

E.MI is op zoek naar een distributeur/handelsagent in Nederland voor de markt in de Benelux. Het doel van E.MI is om manicure van hoge kwaliteit te distribueren in heel Europa.

Interesse? Neem voor meer informatie contact op met mevrouw Andrea Märzová, directeur van Czech Trade, (in het Nederlands of in het Engels) andrea.marzova@czechtrade.cz of +31 6 393 546 89.

Product Ranges and Products*:Range of Customers:


Sales Regions*:
_

Your Message

All fields with * must be filled in.

Submit


Schlüssel:
 
Voreinstellung:
Übersetzung en: